Groepsplan maken

Groepsplan, Onderwijs, Video Geen reacties

Bij het aanmaken van een Groepsplan kunt u kiezen voor onderstaande knoppen.

Instructiegroep toevoegen: u kiest zelf de EduMap, de Leerroute en de Fase. Daarnaast dient u zelf de leerlingen te koppelen. Dit doet u via de knop bewerken – klik op de balk leerlingen en selecteer de leerling – en sla dit op.

Kiest u voor Instructiegroepen indelen dan ziet u het volgende:

Bij het maken van een groepsplan dient u altijd zelf de doelen te selecteren waar u mee gaat ‘werken’. Dit doet u door op het potloodje te klikken. U kunt dan het groepsplan bewerken en de doelen aanvinken.

Alleen indien er een vorige periode is, dan kunt u Kopiëren. Er wordt dan een kopie gemaakt van de vorige periode.

Indien u kiest op basis van Ontwikkelingsperspectief dan wordt er altijd gekeken naar het vastgestelde Opp, indien deze er (nog) niet is kijkt EduMaps naar het concept Opp. Daarbij moet het Opp template wel actief zijn.

Kiest u voor Beheersinsniveau dan kiest EduMaps het beheersingsniveau vanuit de Monitor +1.

Indien u een bestaand groepsplan aanpast gaan de reeds ingevulde gegevens/teksten verloren.