Leerling notitie

Administratie, Groepen, Leerlingen, Notitiesoorten Geen reacties

U kunt bij een leerling een notitie toevoegen, bekijken of bewerken.

Toevoegen:
Administratie – Leerlingen- Selecteer de leerling – Tabblad notities – toevoegen – selecteer categorie (verplicht) – en voeg een notitie toe – Opslaan. LET OP: dit kan alleen indien de leerling gekoppeld is aan een klas.

Bewerken:
Administratie – Leerlingen- Selecteer de leerling – Tabblad notities – selecteer de notitie – Bewerken – Opslaan.

Via Beheer – Notitiesoorten kunt u een nieuwe notitiesoort toevoegen of van een bestaande de naam aanpassen. Ook kunt u notitiesoorten verwijderen indien ze nog niet in gebruik zijn.

LET OP: voor een dossieropbouw maakt u gebruik van het tabblad Dossier (leerlingdossier).