Leerling uit klas verwijderen

Administratie, Groepen, Leerlingen Geen reacties

U kunt een leerling uit een klas of onderwijsgroep verwijderen. U verwijdert dan echt de hele periode van deze leerling en deze is niet meer terug te zien. Deze knop gebruikt u dus indien de leerling foutief in deze klas zit. Ga hiervoor naar:
Administratie – Groepen – selecteer de Klas of Onderwijsgroep – klik dan op het prullenbakje achter de naam van de leerling.
U krijgt dan de vraag of u de toewijzing wilt verwijderen. Klik op Ja, bevestigen en de leerling wordt uit de Klas of Onderwijsgroep verwijderd.