Leerling verwijderen (actief of inactief)

Administratie, Leerlingen Geen reacties

U kunt een leerling verwijderen door in het Overzicht Leerlingen op het prullenbakje achter de betreffende leerling te klikken.

U krijgt dan een volgend scherm te zien. Leest u deze goed door voordat u de leerling definitief verwijderd.

Het verwijderen van de INACTIEVE leerlingen

Wilt u inactieve leerlingen verwijderen, dan filtert u op inactieve leerling én het huidige schooljaar en verwijderd u de leerlingen die u niet meer wilt bewaren. Let op u gaat dus niet naar een vorig schooljaar.
Een verwijderde leerling ziet u in geen enkel jaar meer terug.
Vanaf het moment van verwijderen wordt deze inactieve leerling niet meer geteld tijdens de wekelijkse telling in verband met de facturatie na afloop van het (school)jaar.