Medewerker verwijderen

  Gebruikers Geen reacties

Via het overzicht medewerkers kunt u een medewerker selecteren en via het prullenbakje verwijderen. Hij/zij heeft dan geen toegang meer tot deze database. U deactiveert hiermee de medewerker.

Staan er bijvoorbeeld notities op naam van deze medewerker, dan wordt de naam aangepast naar ‘onbekende medewerker’.