Schooljaar, toevoegen

  Beheer, Inrichting, Video Geen reacties

Via Beheer – Schooljaren ziet u een overzicht van de afgelopen schooljaren.

U kunt hier een nieuw schooljaar toevoegen. U bepaalt hier ook jaarlijks het aantal perioden dat door uw organisatie gebruikt wordt. De ingangsdatum en de einddatum van het jaar staan vast. De tussenliggende data per periode stelt u handmatig vast. De perioden zijn aansluitend!

Bekijkt u hier de video

Het instellen van het aantal perioden geldt voor de hele EduMaps omgeving. De gebruikte perioden verschijnen als tabblad in de groepsplannen, die u daarmee kunt gebruiken als periodeplan. Ook ziet u ze terug in de Monitor. In het overzicht schooljaren ziet u uit hoeveel perioden uw huidige schooljaar bestaat.

Het aanpassen van het aantal perioden is op ieder moment van het lopende jaar mogelijk, maar kan van invloed zijn op de reeds bestaande plannen.