Klas verwijderen

  Administratie, Groepen Geen reacties

U kunt een klas alleen verwijderen wanneer er geen leerlingen gekoppeld zijn aan deze klas. U kunt een leerlingen ontkoppel van de klas.
Let Op: Indien er ook groepsplannen voor deze klas zijn aangemaakt, is de klas niet te verwijderen.