Ik log in maar zie de naam van een collega

  Activeren, Medewerkers Geen reacties

Waarschijnlijk heeft uw collega een keer ingelogd op uw computer met zijn/haar Microsoft account en is deze nog gekoppeld. Stem evt af met jullie systeembeheerder. Hij/zij moet u hiermee ook verder kunnen helpen.

Log in bij Office.com. Staat er een andere naam rechtsboven in de hoek, dan dient u deze af te melden. Daarna (mogelijk eerst afsluiten en nogmaals inloggen in Office.com) moet u aangeven ‘Vergeet dit account’. Op die manier wordt het andere account niet meer aan die van u gelinkt.

Zodra dit geregeld is kan uw EduMaps beheerder een nieuwe activatielink toesturen. Voor de zekerheid kunt u activeren via een incognitovenster.

Zodra u de nieuwe activatielink hebt ontvangen klikt u NIET op activeren, maar LET OP: Doe dan het volgende:
 
U gaat met de rechter muisknop op het woord ‘Activeren’ staan en zegt “hyperlink selecteren”
Dan gaat u naar Google Chrome
Rechts bovenin ziet u drie puntje/bolletjes staan
Klik daar op
Kies voor Nieuw incognito of privévenster
Plak daar de gekopieerde hyperlink
Nu komt u weer in het beginscherm van Google Chrome
U kunt nu inloggen met uw Microsoft Account.