Aanpassen eigen EduMap / leerlijn

Beheer, EduMaps Geen reacties

Wanneer u een eigen EduMap / leerlijn wilt bekijken of aanpassen doet u het volgende:

U gaat naar Beheer – EduMaps – Selecteer de betreffende leerlijn.
U bent nu in het overzicht EduMap details.
U gaat nu naar het tabblad Competenties.
Kies een competentie die u wilt bekijken en klik erop.
U bent nu in het Competentie details overzicht, hier ziet u alle niveaus behorende bij deze competentie
Kies nu het niveau van de competentie die u wilt bekijken en klik erop.
U ziet nu een Overzicht indicatoren van de betreffende competentie.
Middels het potloodje achter de indicator kunt u de tekst/naam aanpassen en aangeven of het een hoofdindicator is.
Klik vervolgens op opslaan.

Wanneer u de competenties heeft nagelopen gaat u weer naar EduMap details. U kiest nu voor het tabblad Stroomplan.

In het stroomplan kiest u voor een tegeltje (op basis van Leerlijn, Onderwijsleeftijd en Niveau).
U komt nu bij Leerroutefase detail.
Kies het domein dat u wenst, klik op koppelingen en daarna het betreffende niveau.
Nu bent u in het Leerroutefaseindicatoren overzicht. Hier ziet u de indicatoren behorende bij deze leerroutefase. De vinkjes geven aan dat deze indicatoren gekoppeld zijn. U kunt dit hier aanpassen indien nodig.

Indien u een indicator ontkoppelt betekent dit dat het niet meer gebruikt kan worden. In bestaande groepsplannen komt deze echter nog wel naar voren.