Formulieren

Beheer, Formulier Template, Leerlingen Geen reacties

Met Formulieren kunt u zelf een document ontwerpen. U gaat hiervoor naar Beheer – Formulieren Template en stelt een formulier samen.

Enkele voorbeelden waar u Formulieren voor kunt gebruiken zijn:
– Intake formulier
– Overgangsdocument
– Medische gegevens
– Stage
– Huisbezoekverslag

Bij de Leerling kunt u dan het door u gemaakte template kiezen.

Het maken van een template gaat als volgt:
Beheer – Formulier Templates en klik op Toevoegen.
Geef het template een naam en zet een vinkje bij actief.
Selecteer het zojuist aangemaakte template en klik op toevoegen om items aan het template toe te voegen.

U kunt kiezen uit bovengenoemde items.
De volgorde kunt u nog aanpassen middels de knop ‘volgorde wijzigen’.