Formulieren template

Beheer, Formulier Template, Formulieren Geen reacties

Met Formulieren kunt u zelf een document ontwerpen. U gaat hiervoor naar Beheer – Formulieren Template en stelt een formulier samen.

Enkele voorbeelden waar u Formulieren voor kunt gebruiken zijn:
– Intake formulier
– Overgangsdocument
– Medische gegevens
– Stage
– Huisbezoekverslag

Het maken van een template gaat als volgt:
Beheer – Formulier Templates en klik op Toevoegen.
Geef het template een naam en zet een vinkje bij actief. In dit voorbeeld maken we een incidentenregistratie aan.

Selecteer nu het zojuist aangemaakte template en klik nogmaals op toevoegen om de gewenste items aan het template toe te voegen.

U kunt kiezen uit bovengenoemde items.
De volgorde kunt u later nog aanpassen middels de knop ‘volgorde wijzigen’.

Zodra het template gemaakt is kunt u bij een leerling een door u gemaakte template kiezen en invullen.

Via Administratie – Formulieren ziet u een totaaloverzicht van alle gemaakte formulieren.