Leerlingdossier

Dossier Categorieën, Leerlingen Geen reacties

Voor het inhoudelijke dossier van een leerling kan bij leerling details (Administratie – Leerling), naast Notities, Formulieren en Schoolloopbaan een dossier opgebouwd worden. Hier kunt u papieren dossiers digitaal bewaren op de plek bij Leerling Details.

Klik bij Administratie – Leerling op Dossier. U vult nu Datum en Onderwerp in. U Kiest een categorie en vult de omschrijving in en u voegt eenvoudig een document aan het dossier toe.

Er zijn standaard categorieën aan het Leerlingdossier toegevoegd. De namen van deze Categorieën zijn door de EduMaps Beheerder aan te passen. Ook kunt u nieuwe categorieën toevoegen. Verwijderen kan ook mits deze niet in gebruik is. Gaat u hiervoor naar Beheer – Dossier Categorieën.