Medewerker op inactief zetten

  Activeren, Medewerkers Geen reacties

Indien u dit vinkje uitzet, dan ontkoppelt u de gebruiker van de betreffende administratie. Het is vergelijkbaar met het verwijderen van de medewerker zonder dat de persoonsgegevens kwijtraken. Indien u de medewerker opnieuw wilt koppelen, dient u de medewerker opnieuw toe te voegen. Indien u hetzelfde e-mailadres gebruikt dan wordt dezelfde medewerker weer gekoppeld, want de persoonsgegevens zijn reeds bekend.