Groepsplan, niet behaalde doelen

  Groepsplan Geen reacties

Iedere periode plan je doelen die u aan het einde van die periode evalueert. In een volgende periode kunnen instructiegroepjes andere leerlingen bevatten. Ook daar plant u doelen die u aan het einde van die periode weer evalueert. Mocht u voor een leerling een doel hebben gepland die voor die leerling al geëvalueerd is, dan ziet u dat wanneer u voor die leerling evalueert.

Bij een nieuwe periode is het niet zo dat de niet behaalde doelen direct naar voren komen bij een nieuwe periode. Dit komt omdat er in die periode verschuivingen kunnen zijn van leerlingen. EduMaps kijkt steeds naar de doelen van een bepaalde fase, die voor die Leerroute/Onderwijsleeftijd aan de orde zijn. De planning van de doelen over de verschillende periodes voor de verschillende leerlingen is aan de leerkracht.