Leerlingplan, rapport

  Leerlingplan, Planning Geen reacties


Het leerlingplan toont alle doelen die in de gekozen periode op behaald/niet behaald gezet zijn

Gekoppelde doelen
In het rapport worden de behaalde doelen / of niet behaalde doelen vanuit het Groepsplan / Monitor en/of Handelingsplan getoond van de betreffende periode.

Niet gekoppelde doelen
Daarnaast worden ook de behaalde / niet behaalde doelen getoond die niet in het Groepsplan en/of Handelingsplan gekoppeld zijn, maar wel via de Monitor geëvalueerd zijn. Deze vindt u onder overig terug in het Rapport.

Aangepaste doelen
Indien u later besluit een doel toch weer ‘uit’ te zetten (te ontkoppelen), terwijl deze al wel geëvalueerd is, dan ziet u deze niet meer terug in het Groepsplan. Wel komt deze terug in de print van het leerlingplan (ook onder overig). Wilt u dit niet, dan dient u de evaluatie eerst te verwijderen voordat het doel uitgezet wordt.