Indicatoren toevoegen, aanpassen en koppelen

Geen categorie Geen reacties

Maakt u gebruik van een eigen EduMap dan kunt u indicatoren per niveau toevoegen en koppelen.

Hiervoor gaat u naar uw EduMap via Beheer – EduMaps en selecteer de betreffende EduMap.
Kies het tabblad Competenties – het Domein en vervolgens de betreffende competentie waar u een aanpassing wenst.
Kies nu het niveau waar u een indicator aan wilt toevoegen. Hier voegt u de indicator toe.

Na het toevoegen van een indicator dient u deze nog te koppelen.
Hiervoor gaat u naar de betreffende EduMap en selecteert het niveau en het domein. U klikt op koppelingen, opent het betreffende niveau en zet een vinkje bij de nieuwe indicator.