Ik kan leerling niet aan een groep koppelen

Leerlingen Geen reacties

! De volgende leerlingen hebben een bestaande toewijzing in de opgegeven periode

Deze melding geeft aan dat er al een bestaande toewijzing in deze opgegeven periode is.

De eenvoudigste manier om erachter te komen of de leerling voor dit schooljaar al een toewijzing heeft is door te kijken bij Administratie – Leerling – selecteer de leerling – Schoolloopbaan.

U kunt nu het volgende doen:
-de toewijzing verwijderen via de groep – inactieve leerling en klik op de knop ontkoppelen.
-de toewijzing aanpassen via de knop bewerken. Pas nu de begin en einddatum aan.