Activeren product EduMaps/LessPapers/Module

EduMap Store, EduMaps, LessPapers Geen reacties

EduMaps
Publiceren: via de knop publiceren kunt u uw EduMap beschikbaar stellen in de EduMap Store. U geeft productinformatie, gaat akkoord met de voorwaarden en publiceert waarna de EduMap zichtbaar is in de EduMap Store.
Activeren: via de EduMap Store kunt u een EduMap selecteren en activeren. Voeg de EduMap toe aan uw winkelwagen. Klik op het winkelwagentje, login (kies eventueel uw administratie) en ga akkoord met de voorwaarden. De nieuwe EduMap is nu inzetbaar in uw eigen EduMaps omgeving.
Aanpassing van de EduMap: zodra de eigenaar een aanpassing doorvoert is dit direct zichtbaar.

LessPapers
Publiceren: via de knop publiceren kunt u een LessPapers beschikbaar stellen in de EduMap Store. U geeft productinformatie, gaat akkoord met de voorwaarden en publiceert waarna de betreffende LessPapers zichtbaar is in de EduMap Store.
Activeren: via de EduMap Store kunt u een LessPapers selecteren en activeren. Klik op het winkelwagentje, login (kies eventueel uw administratie) en ga akkoord met de voorwaarden. De LessPaper is nu actief in uw eigen EduMaps omgeving en in te zetten in een Groepsplan.
Aanpassing van LessPapers: zodra de eigenaar een aanpassing doorvoert én nogmaals publiceert is alleen de laatste versie zichtbaar in de EduMap Store.
De gebruiker ziet via Beheer-LessPapers dat er een nieuwe versie is en kan deze updaten middels onderstaande knop. Let op: de LessPapers die u middels een lesplan heeft ingezet in het Groepsplan nog dient aan te passen.

Modules
Activeren: via de EduMap Store kunt u een Module selecteren en activeren. Klik op het winkelwagentje, login (kies eventueel uw administratie) en ga akkoord met de voorwaarden. De gekozen module is direct inzetbaar.