Activeren product EduMaps/LessPapers/Module

EduMaps, LessPapers Geen reacties

EduMaps

Publiceren: via de knop publiceren kunt u uw EduMap beschikbaar stellen in de EduMap Store. U geeft productinformatie, gaat akkoord met de voorwaarden en publiceert waarna de EduMap zichtbaar is in de EduMap Store.
Activeren: via de EduMap Store kunt u een EduMap selecteren en activeren. Deze is direct zichtbaar en inzetbaar in uw eigen EduMaps omgeving.
Aanpassing van de EduMap: zodra de eigenaar een aanpassing doorvoert is dit direct zichtbaar.

LessPapers

Publiceren: via de knop publiceren kunt u een LessPapers beschikbaar stellen in de EduMap Store. U geeft productinformatie, gaat akkoord met de voorwaarden en publiceert waarna de betreffende LessPapers zichtbaar is in de EduMap Store.
Activeren: via de EduMap Store kunt u een LessPapers selecteren en activeren. Deze is direct zichtbaar in uw eigen EduMaps omgeving en in te zetten in een Groepsplan.
Aanpassing van LessPapers: zodra de eigenaar een aanpassing doorvoert én nogmaals publiceert is alleen de laatste versie zichtbaar in de EduMap Store.
De gebruiker ziet via Beheer-LessPapers dat er een nieuwe versie is en kan deze updaten middels onderstaande knop. Let op: de LessPapers die u middels een lesplan heeft ingezet in het Groepsplan nog dient aan te passen.

Modules

Activeren: de gekozen module is direct inzetbaar.