Publiceren

EduMap Store, EduMaps, LessPapers Geen reacties

Met het publiceren van een EduMap of een Lesbundel zet u het product in de EduMap Store. Andere gebruikers kunnen vanaf dat moment gebruik maken van uw gemaakte EduMap op Lesbundel. Op die manier kunt u gebruik maken van elkaars content.

Zodra de EduMap of de Lesbundel compleet is kiest u voor de knop ‘publiceren’. Na het akkoord gaan met de voorwaarden en het invullen van enkele gegevens (omschrijving – prijs) is het betreffende product beschikbaar in de Store.

EduMap
Wanneer u een gepubliceerde EduMap aanpast, is dit direct zichtbaar bij de afnemers van deze EduMap.

LessPapers
Wanneer u een aanpassing doet in uw Lesbundel dan is deze aanpassing zichtbaar in de Store nádat u nogmaals op publiceren heeft geklikt.
In de Store is altijd alleen de laatste versie beschikbaar.
De afnemer kan bij LessPapers – betreffende Lesbundel te zien dat er een nieuwe versie beschikbaar is.