Category : Medewerkers

U kunt een medewerker verwijderen door in het Overzicht Medewerkers op het prullenbakje te klikken achter de betreffende medewerker. U krijgt dan een volgend scherm te zien. Leest u deze goed door voordat u de medewerker definitief v..

Read more

Indien u dit vinkje uitzet, dan ontkoppelt u de gebruiker van de betreffende administratie. Het is vergelijkbaar met het verwijderen van de medewerker zonder dat de persoonsgegevens kwijtraken. Indien u de medewerker opnieuw wilt koppelen, dient u de medewerker opnieuw toe te voegen. Indien u hetzelfde e-mailadres gebruikt dan wordt dezelfde medewerker weer gekoppeld, want ..

Read more

U gaat in EduMaps naar Beheer – Medewerkers. Kies de betreffende medewerker en klik op bewerken. U kunt nu één of meerdere rollen kiezen. Ook kunt u via Beheer – Rollen een medewerker een rol geven. U kiest de betreffende rol en voegt hier de medewerker toe. Bekijkt u hie..

Read more

Indien het Microsoft of Google account gewijzigd is, dan kan de EduMaps beheerder via Beheer – Medewerkers het mailadres aanpassen via de knop E-mailadres wijzigen. Daarna ontvangt de betreffende medewerker direct een nieuwe activatielink. Wanneer uw e-mailadres wijzigt, dan kunt u het volgende doen:Pas uw Microsoft account aan, u kunt hier lezen hoe u dit ..

Read more

Waarschijnlijk heeft uw collega een keer ingelogd op uw computer met zijn/haar Microsoft account en is deze nog gekoppeld. Stem evt af met jullie systeembeheerder. Hij/zij moet u hiermee ook verder kunnen helpen. Log in bij Office.com. Staat er een andere naam rechtsboven in de hoek, dan dient u deze af te melden. Daarna (mogelijk ..

Read more

Via Beheer – Rollen ziet u een overzicht van alle rollen. Er zijn standaard rollen en door u aangemaakte/aangepaste rollen. U kunt een eigen gemaakte rol aanpassen door de rol te openen en te bewerken. Indien er niemand aan een eigen gemaakte rol is gekoppeld kunt u deze rol verwijderen. Een standaard rol is niet ..

Read more