Vakgebieden, aanpassen of verwijderen

Vakgebieden Geen reacties

Het is mogelijk om het vakgebied (incl de groepsplannen) aan een ander hoofdvakgebied te koppelen. Klik hiervoor bij het vakgebied op bewerken en selecteer een ander hoofdvakgebied.

De volgorde van de vakgebieden zoals deze in de Monitor en het Leerlingplan te zien zijn, is eenvoudig zelf aanpassen. Dit doet u via Instellingen – Vakgebieden – Sorteren – Opslaan.

Vakgebied verwijderen
Wanneer er geen groepsplan aan een vakgebied gekoppeld zit, is het vakgebied te verwijderen.
Groepsplannen kunnen eenvoudig verplaatst worden door op onderstaand icoontje te klikken.
In onderstaand voorbeeld worden de 86 groepsplannen ‘omgehangen’ en is het vakgebied ’technisch lezen’ te verwijderen.