Leerling, verwijderen

Administratie, Leerlingen Geen reacties

U kunt een leerling verwijderen door in het Overzicht Leerlingen op het prullenbakje achter de betreffende leerling te klikken.

U krijgt dan een volgend scherm te zien. Leest u deze goed door voordat u de leerling definitief verwijderd.

Het verwijderen van de inactieve leerlingen

Wilt u alle inactieve leerlingen verwijderen, dan filtert u op inactieve leerling van het huidige schooljaar en verwijderd u de leerlingen die u niet meer wilt bewaren.
Een verwijderde leerling ziet u in geen enkel jaar meer terug.
Momenteel is het nog niet mogelijk om meerdere leerlingen tegelijk te verwijderen.