Vestiging, groep of gebruiker koppelen

Administratie, Groepen, Inrichting, Vestigingen Geen reacties

Werkt u met meerdere vestigingen dan kunt u een gebruiker koppelen aan een vestiging.
Ga hiervoor naar Administratie – Vestigingen – Selecteer de vestiging en klik op bewerken.
Let op: de gebruiker heeft nu toegang tot alle klassen en alle leerlingen die horen bij deze vestiging.

Heeft de gebruiker alleen toegang tot een bepaalde eigen klas en tot eigen leerlingen van een bepaalde vestiging, dan koppelt u de medewerken niet aan de vestiging maar alleen aan de bewuste klas(sen).
Bijvoorbeeld bij de rol leerkracht: koppel de gebruiker aan de klas(sen), van de vestiging maar niet aan de vestiging zelf.

Is een groep gekoppeld aan een verkeerde vestiging, dan kunt u dat eenvoudig aanpassen via:
Administratie – Groepen – Selecteer de groep – Klik op bewerken – Kies de juiste vestiging.