Vestiging, groep of gebruiker koppelen

Administratie, Groepen, Inrichting, Vestigingen Geen reacties

Werken jullie met meerdere vestigingen dan is het mogelijk een gebruiker te koppelen aan een vestiging.
Ga hiervoor naar Administratie – Vestigingen – Selecteer de vestiging en klik op bewerken en koppel de gebruiker.
Let op: de gebruiker heeft nu toegang tot alle klassen en alle leerlingen die horen bij deze vestiging.

Heeft de gebruiker alleen toegang tot een bepaalde eigen klas en tot eigen leerlingen van een bepaalde vestiging, dan koppelt u de medewerken niet aan de vestiging maar alleen aan de betreffende klas(sen).
Bijvoorbeeld bij de rol leerkracht: koppel de gebruiker aan de klas(sen), van de vestiging maar niet aan de vestiging zelf.

Is een groep gekoppeld aan een verkeerde vestiging pas dit aan via:
Administratie – Groepen – Selecteer de groep – Klik op bewerken – Kies de juiste vestiging.