Leerling, samenvoegen

Leerlingen Geen reacties

Maakt u gebruik van de module Profielen en beide leerlingen hebben een profiel/Opp met hetzelfde template dan worden de gegevens samengevoegd. Wanneer er dubbele gegevens in het plan staan dan kunt u deze achteraf nog aanpassen of verwijderen.

Samenvoegen
U gaat naar Administratie en selecteert één van de leerlingen die u wilt samenvoegen.
Klik op de knop Samenvoegen.

Vervolgens selecteert u de andere leerling die u wilt samenvoegen.
Notities, formulieren, dossier, schoolloopbaan, tags en evaluaties worden nu samengevoegd.
In onderstaand voorbeeld worden Amber van der Ambersen* en Amber van Ambersen samengevoegd. De geselecteerde leerling Amber van Ambersen blijft bestaan.

Leest u de tekst goed door!