Aanpassen e-mailadres

Activeren, Gebruikers - Medewerkers Geen reacties

Indien het Microsoft of Google account gewijzigd is, dan kan de EduMaps beheerder via Instellingen – Gebruikers het e-mailadres aanpassen via de knop E-mailadres wijzigen. Daarna ontvangt de betreffende medewerker direct een nieuwe activatielink.
Let op: een activatielink kan soms in de spambox | ongewenste mailbox terechtkomen.

Wanneer uw e-mailadres wijzigt, dan kunt u het volgende doen:
Pas uw Microsoft account aan, u kunt hier lezen hoe u dit doet.
Informatie over een Google account, kun u hier vinden.