Category : Gebruikers

Je kunt een gebruiker verwijderen of deactiveren Gebruiker verwijderenVerwijder je de gebruiker bij een bepaalde administratie dan kan de gebruiker niet meer inloggen. Is de gebruiker ook gekoppeld aan een andere administratie, dan kan de gebruiker daar nog wel inloggen. Als een gebruiker wordt verwijderd dan wordt de gebruiker ontkoppeld van die bewuste administratie.Koppelingen met ..

Read more

In EduMaps zijn standaard rollen toegevoegd via roltemplates.Heb je beheerrechten op het functiegebied Gebruikers dan kun je via Instellingen – Gebruikers de rollen en rechten aanpassen alsook de naam van de rol aanpassen.Met de ‘reset naar’ knop is er de mogelijkheid om terug te keren naar het template van de standaardrol.Ook is het mogelijk nieuwe ..

Read more

In EduMaps staan alle gebruikers bij Instellingen – Gebruikers – tabblad Gebruikers. Kies de betreffende gebruiker en klik op bewerken. Je kunt één of meerdere rollen kiezen. Let op: -meerdere rollen dan worden de rechten bij elkaar ‘opgeteld’-afhankelijk van de gekozen rol, moet de gebruiker ook nog aan een vestiging of aan een groep gekoppeld ..

Read more

Wanneer je het Microsoft of Google account dat gekoppeld is aan een gebruiker wilt aanpassen dan kun je als EduMaps beheerder deze aanpassen via: Instellingen – Gebruikers – 3 puntjes achter het e-mailadres optie E-mailadres wijzigen Vul het juiste e-mailadres inDe medewerker ontvangt dan direct een nieuwe activatielinkLet op: een activatielink kan soms in de ..

Read more

Iedereen die gebruikt maakt van EduMaps krijgt eenmalig van de EduMaps beheerder een activatielink toegezonden. Deze link is 24 uur geldig. Indien de activatielink verlopen is, volgt er een foutmelding (error). Vraag je eigen EduMaps beheerder om een nieuwe link. Nadat op de activatielink is geklikt maak je de koppeling met Microsoft óf met je ..

Read more