Category : Activeren

Indien u dit vinkje uitzet, dan ontkoppelt u de gebruiker van de betreffende administratie. Het is vergelijkbaar met het verwijderen van de medewerker zonder dat de persoonsgegevens kwijtraken. Indien u de medewerker opnieuw wilt koppelen, dient u de medewerker opnieuw toe te voegen. Indien u hetzelfde e-mailadres gebruikt dan wordt dezelfde medewerker weer gekoppeld, want ..

Read more

Snelkoppeling maken via Chrome Start Chrome Open de website die u op het Bureaublad wilt plaatsen Klik rechtsboven op de knop met de drie puntjes Klik onder in het menu op Meer hulpprogramma’s > Snelle link maken Klik op Maken Er is nu een snelkoppeling aan uw bureaublad t..

Read more

Indien het Microsoft of Google account een ander mailadres is dan in bij Beheer – Medewerkers staat, dan kan de EduMaps beheerder het mailadres aanpassen via de knop bewerken. Daarna dient er een nieuwe activatielink gestuurd te worden. U krijgt dan op het nieuwe e-mailadres een activatielink toegezonden. Deze dient u eenmalig te activeren. Wanneer ..

Read more

Waarschijnlijk heeft uw collega een keer ingelogd op uw computer met zijn/haar Microsoft account en is deze nog gekoppeld. Stem evt af met jullie systeembeheerder. Hij/zij moet u hiermee ook verder kunnen helpen. Log in bij Office.com. Staat er een andere naam rechtsboven in de hoek, dan dient u deze af te melden. Daarna (mogelijk ..

Read more