Inloggen EduMaps

Activeren, Algemeen, Gebruikers - Medewerkers Geen reacties

Iedereen die gebruikt maakt van EduMaps krijgt eenmalig van de EduMaps beheerder een activatielink toegezonden. Deze link is 24 uur geldig.

Indien de activatielink verlopen is, krijgt u een foutmelding (error). Vraag uw eigen EduMaps beheerder om een nieuwe link.

Nadat op de activatielink is geklikt maakt u een koppeling met uw Microsoft óf met uw Google Account. U hoeft EduMaps slechts eenmalig te activeren.

Na het eenmalig activeren kunt u voortaan rechtstreeks inloggen via: https://app.edumaps.nl. U kiest dan voor ‘Inloggen met’ Microsoft of Google afhankelijk van de door u gekozen koppeling.

LET OP: maakt u met een collega gebruik van een gezamenlijke laptop of tablet, zet dan tijdens de inlogprocedure nooit een vinkje bij ‘aangemeld blijven’

Krijgt u andere foutmeldingen, of werkt EduMaps niet optimaal dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Lees hier verder.