Inloggen EduMaps

Activeren, Algemeen, Gebruikers Geen reacties

Iedereen die gebruikt maakt van EduMaps krijgt eenmalig van de EduMaps beheerder een activatielink toegezonden. Deze link is 24 uur geldig.

Indien de activatielink verlopen is, krijgt u een foutmelding (error). Vraag uw eigen EduMaps beheerder om een nieuwe link.

Nadat op de activatielink is geklikt maakt u een koppeling met uw Microsoft óf met uw Google Account. U hoeft EduMaps slechts eenmalig te activeren.

Na het eenmalig activeren kunt u voortaan rechtstreeks inloggen via: https://app.edumaps.nl. U kiest dan voor ‘Inloggen met’ Microsoft of Google afhankelijk van de door u gekozen koppeling.

LET OP: maakt u met een collega gebruik van een gezamenlijke laptop of tablet, zet dan tijdens de inlogprocedure nooit een vinkje bij ‘aangemeld blijven’

Krijgt u andere foutmeldingen, of werkt EduMaps niet optimaal dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Lees hier verder.