Activeren product EduMaps/LessPapers/Module

EduMap Store, EduMaps, LessPapers Geen reacties

EduMaps
Publiceren: via de knop publiceren kunt u uw EduMap beschikbaar stellen in de EduMap Store. U geeft productinformatie, gaat akkoord met de voorwaarden en publiceert waarna de EduMap zichtbaar is in de EduMap Store.
Activeren: via de EduMap Store kunt u een EduMap selecteren en activeren. Voeg de EduMap toe aan uw winkelwagen. Klik op het winkelwagentje, login (kies eventueel uw administratie) en ga akkoord met de voorwaarden. De nieuwe EduMap is nu inzetbaar in uw eigen EduMaps omgeving.
Aanpassing van de EduMap: zodra de eigenaar een aanpassing doorvoert is dit direct zichtbaar.

Via Beheer – EduMaps ziet u welke EduMaps gepubliceerd, In gebruik en onder Licentie actief zijn.

LessPapers
Publiceren: via de knop publiceren kunt u een LessPapers beschikbaar stellen in de EduMap Store. U geeft productinformatie, gaat akkoord met de voorwaarden en publiceert waarna de betreffende LessPapers zichtbaar is in de EduMap Store.
Activeren: via de EduMap Store kunt u een LessPapers selecteren en activeren. Klik op het winkelwagentje, login (kies eventueel uw administratie) en ga akkoord met de voorwaarden. De LessPaper is nu actief in uw eigen EduMaps omgeving en in te zetten in een Groepsplan.
Aanpassing van LessPapers: zodra de eigenaar een aanpassing doorvoert én nogmaals publiceert is dit direct zichtbaar.

Via Planning – LessPapers is te zien welke LessPapers gepubliceerd, In gebruik en onder Licentie actief zijn.

Modules
Activeren: via de EduMap Store kunt u een Module selecteren en activeren. Klik op het winkelwagentje, login (kies eventueel uw administratie) en ga akkoord met de voorwaarden. De gekozen module is direct inzetbaar.

Via Mijn administratie ziet u welke Modules actief zijn.