Leerlingdossier

Categorieën, Leerlingen Geen reacties

Dossiermodule

Voor het inhoudelijke dossier van een leerling kan bij leerling details (Administratie – Leerling), naast Notities, Formulieren en Schoolloopbaan een dossier opgebouwd worden. Hier kunt u papieren dossiers digitaal bewaren op de plek bij Leerling Details.

Klik bij Administratie – Leerling op het tabblad Dossier. U vult nu Datum en Onderwerp in. U Kiest een categorie en vult de omschrijving in en u voegt eenvoudig een document aan het dossier toe.
Voor het verwijderen van een document klikt u op bewerken en u kunt de bijlage verwijderen.

Er zijn standaard categorieën aan het Leerlingdossier toegevoegd. De namen van deze Categorieën zijn door de EduMaps Beheerder aan te passen via Instellingen – Dossiercategorieën. Ook zijn er nieuwe categorieën toe te voegen. Verwijderen kan ook mits deze niet in gebruik is.