EduMap, leerroutepakket

EduMaps, Instellingen Geen reacties

Via Beheer – EduMaps ziet u een overzicht van de EduMaps (leerroutepakket(ten) die uw organisatie in gebruik heeft. U kunt een EduMap zelf activeren, aanpassen of een heel nieuw leerroutepakket aanmaken.

Ook kunt u een leerroute op niet actief zetten.
Selecteer de leerroute – Bewerken – verwijder vinkje in gebruik – Opslaan. Op deze manier komt deze leerroute niet meer mee in het Opp.

Let op: Mochten er leerlingen ingeschaald zijn op deze leerroute, dan is dit niet meer zichtbaar in het Opp, maar dit wordt nog wel doorgevoerd in bijv. een bestaand Groepsplan.