OVM, VVE-resultatenmonitor

Algemeen, Video Geen reacties

Wanneer je een BRIN (onderwijs) en/of een LRK (kinderdagopvang) nummer hebt, dan kun je deze noteren bij de vestiging [Administratie – Vestiging – bewerken]. Is dit nummer ingevuld, dan komt dit mee met de VVE-resultatenmonitor.

Zorg dat je de VVE Kinderen in EduMaps de tag VVE geeft. Zo kun je ze eenvoudig onderscheiden in de resultaten (kolom indicatie).

Via Instellingen – Exporteren – VVE-resultatenmonitor haal je de gegevens over naar excel. Vervolgens kun je filteren op indicatie ja/nee. Filter op ja en je ziet alle kinderen die in EduMaps een VVE tag hebben.

Zodra je een filter hebt ingegeven sla je het bestand op als excel-werkmap(*.xlsx).

Video | Hier ziet u hoe de gegevens voor de VVE-resultatenmonitor uit EduMaps kunt halen.