Monitor, printen

Monitor Geen reacties

U kunt verschillende prints uit de Monitor halen.

Via de knop ‘ontwikkeling’ krijgt u een printvoorbeeld te zien.

Per competentie

U kunt via het tabblad Per competentie de gegevens van een bepaalde groep bekijken. Wilt u deze vervolgens printen dan krijgt u een staafdiagram en de lijnevaluaties te zien in de print.
Heeft u meerdere periodes in het jaar dan ziet u deze in de print terug.

Printvoorbeeld
Lars heeft in periode I een beheersingspercentage van 98%
Het % is het beheersingspercentage tov zijn streefniveau/leeftijd.

Per leerling

U kunt via het tabblad Per leerling de gegevens van één leerling bekijken. Wilt u deze vervolgens printen dan krijgt u een staafdiagram te zien.
Ook hier kunt kiezen voor Vakgebieden of Competenties.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-29.png

Printvoorbeeld Vakgebied
98%
Lars heeft voor het vakgebied speel- en leergedrag een beheersingspercentage van 98%.
98% is een gemiddelde van alle competenties die van speel- en leergedrag geëvalueerd zijn.

Printvoorbeeld Competentie
Hier ziet u de beheersingspercentages per competentie van de gekozen vakgebieden.

Per indicator
Het printen hiervan is niet mogelijk.