Groepsplan, beoordelaars

Groepsplan Geen reacties

Het is mogelijk om voor één of meerdere vakgebieden één of meerdere beoordelaars toe te voegen.
Ga hiervoor naar Instellingen – Beoordelaars en voeg beoordelaar(s) toe en bepaal voor welk vakgebied er een beoordeling gegeven mag worden. Een beoordelaar hoeft geen persoon te zijn en een beoordelaar heeft geen rol met rechten.

Vervolgens is er bij het groepsplan van de gekozen vakgebied(en) een knop zichtbaar op het moment dat een instructiegroep geselecteerd is.

Klik op beoordeling toevoegen, selecteer de leerling en de beoordelaar en evalueer.

De evaluatie is nu zichtbaar in het evaluatie overzicht van de leerling.
Let op: zoals je hieronder kunt zien bepaalt de beoordelaar niet de status van de indicator. De leerkracht of de IB’er evalueert.