Formulieren

Formulieren, Leerlingen, Templates Geen reacties

Met Formulieren is het mogelijk zelf een document te ontwerpen.

Enkele voorbeelden:
– Intake formulier
– Overgangsdocument
– Medische gegevens
– Stage
– Huisbezoekverslag

Bij een leerling is het mogelijk een door de organisatie gemaakte template te kiezen. Na het opslaan is het formulier te bewerken zodat het in te vullen is.

Via Administratie – Leerlingen – tabblad Formulieren, kies +toevoegen.

Via Administratie – Formulieren ziet u per template een totaaloverzicht van alle gemaakte formulieren.

Het maken van een template

Via Instellingen – Templates – Formulieren en klik op toevoegen.

Geef het template een naam en zet een vinkje bij actief.
In dit voorbeeld maken we een incidentenregistratie aan.

Selecteer nu het zojuist aangemaakte template.
Klik op toevoegen om de gewenste items aan het template toe te voegen.

Er kan gekozen worden uit bovengenoemde items.
De volgorde van de items is later nog aanpassen middels de knop ‘volgorde wijzigen’.
Zodra het template gemaakt is, is deze bij een leerling te kiezen en in te vullen.

Exporteren en importeren
Het formulier kan via de export- en importknop eenvoudig in een andere EduMaps organisatie geplaatst worden. Zo kunnen meer organisaties gebruikmaken van elkaars ontwerp. Na het importeren is het template nog naar wens aan te passen.