Leerling, uitschrijven of het kind wordt 4 jaar oud

Administratie, Groepen, Leerlingen, Video Geen reacties

Wilt u de leerling / kind uitschrijven, dan kunt u de einddatum bij de toewijzing eenvoudig aanpassen.

U gaat hiervoor naar: Administratie – Klassen – Selecteer de groep – Klik bij de leerling op bewerken – Pas de einddatum aan – en kies voor Opslaan.
Vanaf de opgegeven datum is de leerling niet meer aan de klas gekoppeld. De leerling is bij deze klas nog wel zichtbaar bij inactieve leerling.
Let op, de leerling wordt hiermee niet verwijderd, maar blijft in EduMaps als inactieve leerling staan.