Archives : september-2020

Indien u dit vinkje uitzet, dan ontkoppelt u de gebruiker van de betreffende administratie. Het is vergelijkbaar met het verwijderen van de medewerker zonder dat de persoonsgegevens kwijtraken. Indien u de medewerker opnieuw wilt koppelen, dient u de medewerker opnieuw toe te voegen. Indien u hetzelfde e-mailadres gebruikt dan wordt dezelfde medewerker weer gekoppeld, want ..

Read more

Indien het Microsoft of Google account een ander mailadres is dan in bij Beheer – Medewerkers staat, dan kan de EduMaps beheerder het mailadres aanpassen via de knop bewerken. Daarna dient er een nieuwe activatielink gestuurd te worden. U krijgt dan op het nieuwe e-mailadres een activatielink toegezonden. Deze dient u eenmalig te activeren. Wanneer ..

Read more