Archives : oktober-2025

Je kunt een gebruiker verwijderen of deactiveren Gebruiker verwijderenVerwijder je de gebruiker bij een bepaalde administratie dan kan de gebruiker niet meer inloggen. Is de gebruiker ook gekoppeld aan een andere administratie, dan kan de gebruiker daar nog wel inloggen. Als een gebruiker wordt verwijderd dan wordt de gebruiker ontkoppeld van die bewuste administratie.Koppelingen met ..

Read more

Wanneer je het Microsoft of Google account dat gekoppeld is aan een gebruiker wilt aanpassen dan kun je als EduMaps beheerder deze aanpassen via: Instellingen – Gebruikers – 3 puntjes achter het e-mailadres optie E-mailadres wijzigen Vul het juiste e-mailadres inDe medewerker ontvangt dan direct een nieuwe activatielinkLet op: een activatielink kan soms in de ..

Read more