Archives : september-2020

Indien u dit vinkje uitzet, dan ontkoppelt u de gebruiker van de betreffende administratie. Het is vergelijkbaar met het verwijderen van de medewerker zonder dat de persoonsgegevens kwijtraken. Indien u de medewerker opnieuw wilt koppelen, dient u de medewerker opnieuw toe te voegen. Indien u hetzelfde e-mailadres gebruikt dan wordt dezelfde medewerker weer gekoppeld, want ..

Read more

Indien u in uw LAS de naam van de leerling, de klas óf de medewerker heeft aangepast gedurende het jaar, dan kunt u deze aanpassing middels een Edex doorvoeren in EduMaps. Op het moment dat u de Edex gaat importeren krijgt u eerst een suggestieoverzicht te zien. In de meest linker kolom ziet u of ..

Read more

Is de leerling wel aan een groep gekoppeld? De leerling staat bij de inactieve leerlingen, indien hij/zij niet aan een groep is gekoppeld. Mogelijk bent u als medewerker niet aan de klas/groep gekoppeld. Bent u wel aan de groep gekoppeld, dan heeft u waarschijnlijk geen rol toegekend gekregen. Ook is het mogelijk dat u meerdere ..

Read more